miércoles, 24 de diciembre de 2008

Valoració de l'any que acaba.


No se quina nota hem ficaria un mestre o un entrenador a la temporada que he fet perque ha sigut molt extranya, en uns grans moments i uns altres de no tant bons, però en difinitiva penso que he aprovat, je,je.

Aquesta foto es per agraïr a totes les dones l'esforç que fan de aguantar-mos a natros els corredors, però mirant la foto el que veig es que les corredores ja son elles.



Vaig comensar l'any preparant la marató de Barcelona disputant varies mitges maratons i a la mitja de Barcelona vaig fer marca personal en mitja 1.18. 20 corrent a un ritme mig de 3.43 .




LLavors ja sabia que era la meva oportunitat per fer també marca en marató i a Barcelona ho vaig aconseguir fent una marca de 2.48.18 corrent a un ritme mig de 4.00 el km.




Un descans de tres setmanes i vaig començar amb la muntanya on vaig fer alguna cursa molt bona però quan millor estava per afrontar la cursa de casa la cursa de Paüls el diumenge abans mirant el circuit hem vaig fer una rotura de fibres que hem va deixar un mes inactiu, primera decepció de la temporada.





Un cop recuperat ja només pensava en la preparació de l'ultra trail del mont-blanc, clar objectiu de l'any, llavors vaig pasar juntament amb els meus amics del grup lo millor de l'any.





Sortides mitiques, com lo mar i muntanya, dos voltes als carros de foc, i curses per no olvidar, com la dels 7 cims (bocadillos) muntanyes de prades, o nuria queralt.




Estava asustat pel repte ja que tothom dubtava de mi, menys jo que sabia que si res hem pasava estava preparat per afrontar-ho i.......penso que ho vaig fer molt be hem va sortir la cursa que volia de menys a mes fins al final, total 29 hores de sufriment constant i el 61 de la general de la que diuen es la cursa mes dura del mon, però una satisfacció que només coneix aquella persona que ho ha aconseguit.




Despés d'això ja tot es negatiu fins a dia d'avui, on dos condropaties rotulianes m'han deixat inactiu, però tornaré amb més forces que mai per poder complir nous reptes.

lunes, 22 de diciembre de 2008

Sopar de final de temporada uec tortosa



Este va ser un sopar increïble, d'aquells que es recorden, dels que fan piña, on vam acudir 30 uequeros disposats a recordar coses de la temporada i gaudir d'un sopar de germanor.

I aixi va ser, bon soparet, moltes rises, molt de vi, molts comentaris i tots molt guapets sense pantalonets curts ni malles.

En acabar el sopar el jesusenc i el roquetero van fer entrega a tots els corredors de la uec presents unes fotografies per que tots recordiguen este gran dia i este gran any, crec que va ser un detall molt bonic i espero que a tothom li agrades, va sorgir fer-ho amb l'amic el jesusenc i crec que a part de tot el bonic que va ser fins i tot va ser una mica emotiu, l'any vinent més.




Després del sopar vam anar al buda per acabar la festa i......vaja festa tu, allí va apareixer l'alcalde de Campredo i un grapat d'autoritats que només de recordar encara ric ara i va ser un final de nit impressionant, esperem que tots ho haguin passat com a minim igual que jo.

FOTO AMB L'AMIC TARAZAGA



































Aqui teniu el resto de fotografies:
http://picasaweb.google.es/isaarasa60/SoparTrailNadal2008#

martes, 16 de diciembre de 2008

Bon nadal


Doncs sí això és el que desitjo i un feliç any nou a tots/es els runners de per estos mons, però no sols això també vull que sigue un gran any tant a nivell esportiu com professional per tots vatros i que tothom pugue complir els seus objectius.

Ara toca descans, disfrutar de la familia i agafar forces perque siguen ells els que després disfruten de natros.


Una abraçada a tothom i que tingueu molta salud i felicitat.

sábado, 6 de diciembre de 2008

Entrenaments setmana
















AQUESTA FOTO ES PUJANT A LA MOLETA D'ALFARA

Ja que correr no puc esta setmana m'he fotut unes quantes hores al gimnás i piscina de Roquetes a part de la kilometrada del finde en bici per mata el "gusanillo" i el que he fet es el seguent:

DILLUMS: ultim dia de cursa a peu vaig fer 11 km en 52 min promig 4.49, després vaig fer abdominals, lumbars i estiraments, 800 mts nadant + 400 caminant per la piscina per enfortir la cama.

DIMARTS: el dia de descans

DIMECRES: abdominals, + tricep al gimnás + 1200 mts nadant i 800 caminant per la piscina per enfortir cama.

DIJOUS: abdominals, 1600 mts nadant + 1500 caminant per la piscina per enfortir cama.

DIVENDRES: abdominals, + dorsal i bicep al gimnás + 1500 mts nadant i 2000 caminant per la piscina per enfortir cama.

DISSABTE: bici de carretera 84 km promig de 28 km/h

DIUMENGE: bici de carretera 104 km promig de 28 km/h

viernes, 5 de diciembre de 2008

Resultats resonancia magnética

Avui es un dia dolent dels de veritat, totes aquelles molèsties a les que feia referencia ja estan a la llum, els resultats de les resonancies magnétiques han sigut negatius de veritat i és que jo quan hem queixo és que algo hi ha i.... el que hi ha sortit als resultats de les proves i el que tinc es:

CONDROPATIA ROTULIANA A LA CAMA ESQUERRA

CONDROPATIA ROTULIANA A LA CAMA DRETA

De moment descans forçat de correr, ja he començat la recuperació, vaig cada dia a piscina, ejercicis i unes pastilles de cartilag de tiburó, hem deixen anar en bici sense fer muntanya ni forçar però al menys puc desogar-me anant amb bici i el més important tenir molta paciencia, que no sera fácil, ni una recuperació rapida.

Quanta rao tinc quan dic que l'objectiu més important de l'any es no lesionar-te.

Ja aniré informant.